Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

‘’Ψάξε το φως ……..’’

Το φαινόμενο του Tim Rice και Andrew Lloyd Webber επιστρέφει στα ελληνικά!
Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, σταθμός στην ιστορία του θεάματος παγκοσμίως, έρχεται στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ το Φεβρουάριο του 2018!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, σε σκηνοθέσια και απόδοση του κειμένου και των στίχων στα ελληνικά από τη Θέμιδα Μαρσέλλου, με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής και 10μελή ζωντανή ορχήστρα, θα ταξιδέψει και θα συγκινήσει κάθε θεατή, με τα μαγικά τραγούδια του Andrew Lloyd Webber και το πάντα επίκαιρο κείμενο του Tim Rice!
Το μουσικό άλμπουμ ‘’Jesus Christ Superstar’’, πολιτιστικό φαινόμενο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, ανέβηκε στο θέατρο ως η πρώτη ροκ όπερα του Broadway και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα έργα παγκοσμίως. Με κλασικά πλέον τραγούδια όπως το “I Don’t Know How to Love Him” και “Heaven on Their Minds”, καθώς και το τραγούδι των τίτλων, αυτή η τολμηρή και ροκ εξιστόρηση των ευαγγελίων μας προδιαθέτει να τραγουδάμε μόνο ουράνιες προσευχές!
Με τη σύγχρονη γλώσσα του και την πολυβραβευμένη μουσική του, το JESUS CHRIST SUPERSTAR, έχοντας πλέον παιχτεί σε όλον τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχοντας σαρώσει όλα τα βραβεία (Tony, Grammy, Olivier κλπ) με τα διάσημα πλέον τραγούδια του, έρχεται στην Αθήνα του σήμερα να μιλήσει στην καρδιά μας για την τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού πανω στη γη, να μας θυμίσει την αληθινή αγάπη, τη γνήσια συγκίνηση, τη βαθιά χαρά και την αλήθεια!

Με τον δικό του σύγχρονο τρόπο, στους νέους κάθε ηλικίας!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία – απόδοση στίχων:  Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική διεύθυνση – διεύθυνση ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχ
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Σχεδιασμός video: Κάρολος Πορφύρης
Φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης

Πρωταγωνιστούν:

Αιμιλιανός Σταματάκης (Χριστός), ο Ησαίας Ματιάμπα (Ιούδας), η Ήβη Αδάμου και η Αντιγόνη Ψυχράμη/για συγκεκριμένες παραστάσεις (Μαρία Μαγδαληνή),
και ο Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο του Ηρώδη

Μαζί τους οι:

Αξιώτης Βασίλης, Κέλλερης Στέλιος, Ζαχαρόπουλος Γιώργος, Φραντζής Κωνσταντίνος, Γιαννίμπας Γιώργος, Κίτσος Απόστολος, Πετκίδης Μάριος, Ζαράγκαλης Γιάννης, Βλάχος Αντώνης, Μπέκας Σταύρος, Μωσαϊδης Χάρης, Μωσαϊδης Αιμίλιος, Ιωάννου Πέτρος, Κριτούλης Ραφαήλ, Κρανιώτης Βαγγέλης, Φαρίντ Φαίδων, Κοσμάτου Μαρία, Μπαλάφα Νία, Κτίστη Κατερίνα, Χυτήρη Ιωάννα, Σιδηροπούλου Αγγέλα, Στρατηγοπούλου Έλενα, Καρακατσάνη Αλεξάνδρα

Παραγωγή:
Ιπποκράτους 9-11 Αθήνα – 210 36 48 303